Nyt oikeastaan haluaisin vääntää salaatteja mutta en vaan jotenkin jaksa silputa mitään.
Joten tein BBC GoodFoodin ohjella ... *drumroll* ... kanaa.
Kanaa balti
- 4 broilerin rintafilettä
- 2 sipulia (itse laitoin nipun uusia, pieniä ja sieviä sipuleita)
- 4 rkl balti-currytahnaa (kuvittelin, ettei tällaista Suomesta saa vaan saapa kuitenkin)
- 200 g quinoaa (no kun muutkin kerran) (ja 200 g on tosi paljon, ite laitoin 170 g ja sitä oli melkein liikaa silti)
- 400 g tomaattimurskaa tai paloiteltuja tomaatteja
- 1 l kanalientä
- 50 g paahdettuja ja suolattuja kashei-pähkyleitä (tekninen termi lienee cashew)
- tuoretta korianteria jeeee
- öljyä, tietenkin
Kippaa pannulle mukaan sipuli, currytahna ja quinoa ja sekoita vielä pari minuuttia. Sen jälkeen lisää tomaatit ja kanaliemi ja sekoita reippaasti. Anna porista 25 minuuttia.
Lopuksi heitä joukkoon vielä kashei-pähkylät ja korianteri. Jos syöt samantien, jätä osa korianterista tarjoiluastiaan ruoan päälle. Ruoka kun ei ole kovin valokuvauksellista, katsokaa vaikka:
Edit. Tein tollasen listan tuonne sivuun siitä, mitä tulee säännöllisesti vaklattua. On täysin mahdollista, että sieltä puuttuu joku loistoblogi. Jos puuttuu, nöyrin anteeksipyyntöni.
2 comments:
Tämä näyttää ihanan mehevältä "mätöltä"... en keksi parempaakaan sanaa semmoisille herkullisilleja meheville patamaisille ruoille joita tulee syötyä aina vähän enemmän kuin piti :). NAM
mättöä se nimenomaan on.
jotenkin siinä bbcgoodfoodin kuvassa se näytti vähän juhlallisemmalta, vaan sen ei pidä antaa hämätä :)
Post a Comment